Hoppa till innehåll

Välkommen Siri Åhlmans!

TechSverige fortsätter att vässa verksamheten och utveckla en högkvalitativ och branschanpassad arbetsgivarservice. Möt Siri Åhlmans, en av de nya topprekryteringarna som blir ansvarig arbetsrättsjurist för region väst.

Kan du berätta om dig och din bakgrund?

– Jag är från Göteborg och flyttade till Stockholm för att plugga på juristlinjen. Efter avslutade studier arbetade jag ett par år i Svenska spel-koncernen och kände därefter att det är dags att röra mig hemåt. Jag flyttade ner till Göteborg igen 2018 och arbetade på Setterwalls för att sedan arbeta som arbetsrättsjurist och chef för arbetsmarknadsfrågor på Byggföretagen med ansvar för region väst. 

Du är rekryterad som ansvarig för region väst. Vad innebär det?



– Jag kommer vara en del av ett starkt arbetsgivarservice-team men kommer att ansvara för verksamheten i väst och framförallt vara kontaktpersonen för våra medlemmar i väst. Jag kommer sitta i Platinan tillsammans med övriga förbund inom Svenskt Näringsliv. Jag hoppas på att kunna skapa bra sammanhang för våra medlemmar i väst och erbjuda den bästa tänkbara arbetsgivarservicen. 

”Jag hoppas på att kunna skapa bra sammanhang för våra medlemmar i väst och erbjuda den bästa tänkbara arbetsgivarservicen.”

Siri Åhlmans


Vad var det som lockade dig med tjänsten? 


– Jag ser verkligen fram emot att arbeta med techbranchen. Det är växande bransch med högt tempo och väldigt mycket kompetens. Jag tycker också det är oerhört roligt att arbeta nära medlemmar i deras verksamhetsfrågor och stötta i arbetsrättsliga utmaningar. Dessutom befinner sig TechSverige just nu i ett väldigt spännande skede i och det är en ynnest att få vara med på den resan. 

Vad gör du helst när du inte arbetar?

– Drömmer om en vandringsresa till Alperna!