Hoppa till innehåll

TechSverige söker säljare/medlemsvärvare

Är du en social och relationsskapande person som är intresserad av arbetsmarknadsfrågor och som vill jobba för en stark och växande techbransch? Ser du dig själv som en nyfiken, prestigelös och målorienterad lagspelare som trivs med att arbeta självständigt? Nu söker TechSverige dig som vill bli en i teamet inom Medlem & utveckling och arbeta fokuserat med sälj- och medlemsvärvning.

Om rollen
Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
● Aktivt kontakta och värva nya medlemmar
● Marknadsföra förbundets olika tjänsteerbjudanden
● Arrangera och medverka i olika event och medlemsträffar

Vem är du?
Vi tror att du har en relevant eftergymnasial utbildning med minst fem års arbetslivserfarenhet. Ett stort plus är om du har erfarenhet av värvning/rekrytering inom en medlemsstyrd organisation. För att lyckas i din roll behöver du ha kännedom och intresse för den svenska modellen, arbetsrätt och kollektivavtalens roll på arbetsmarknaden. Arbetsuppgifterna kräver att du behärskar svenska och engelska mycket väl, både i tal och skrift. För att trivas i rollen behöver du vara en strukturerad, nätverkande och prestigelös person.

Vårt erbjudande
TechSverige befinner sig just nu i en mycket spännande tillväxtfas och vi söker dig som vill vara med och bidra till att vi attraherar ännu fler framstående medlemsföretag och stärker oss i vår roll som företrädare för en växande techbransch.
Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsmiljö med ett spännande och omväxlande arbete där du får möjlighet att påverka och utvecklas. Du blir en del av ett kompetent team som stöttar varandra och hjälps åt att lösa utmaningar som våra medlemmar ställs inför. Det är en stimulerande miljö där du får tillgång till ett brett nätverk som bidrar till kunskap och utveckling.
TechSveriges huvudkontor ligger centralt i Stockholm, där vi sitter tillsammans med Svenskt Näringsliv och flertalet andra bransch- och arbetsgivarorganisationer.

Om TechSverige
TechSverige är en bransch- och arbetsgivarorganisation för alla företag inom techsektorn, med uppdrag att tillsammans med medlemmarna skapa bästa möjliga förutsättningar för en konkurrenskraftig svensk techbransch. Bland våra cirka 1 400 medlemsföretag – som sammantaget har närmare 100 000 medarbetare i Sverige – återfinns allt ifrån små startup bolag med få anställda, till stora, multinationella företag med tusentals anställda runtom i världen. TechSverige ingår i Svenskt Näringsliv och utgör tillsammans med 47 andra medlemsorganisationer den ledande företagarorganisationen i Sverige.
För oss är medlemmarna kärnan i allt vi gör. Med vårt engagemang och vår långa och breda erfarenhet finns det ingen som känner techbranschen och dess företag bättre än vi. I vårt uppdrag stärker vi våra medlemmar i rollen som attraktiva arbetsgivare och banar väg för techbranschens framtid genom strategisk påverkan och samarbete.

Har vi väckt ditt intresse?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Commitment Search AB. Sök gärna tjänsten omgående då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt.
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Gustaf Björs; gustaf.bjors@commitmentsearch.se eller Manne Didehvar; manne.didehvar@commitmentsearch.se
.