Hoppa till innehåll

Välkommen Hanna Ahlvin Bodén!

TechSverige har det stora nöjet att presentera Hanna Ahlvin Bodén som vår nya medlemskommunikatör. Hanna kommer närmast från en tjänst som kommunikatör hos Svenskt Näringsliv och spelar en viktig roll inte minst för utvecklingen av TechSveriges arbetsgivarservice.

Kan du berätta lite om dig själv och något vi inte hittar på ditt CV?

– Förutom min bakgrund inom marknad- och medlemskommunikation är jag en glad söderböna med ett stort intresse för sport, kultur och natur. Som hängiven Hammarby-supporter har föreningslivet en självklar plats i mitt liv även privat och på fritiden hittar du mig ofta på läktaren. När jag inte går på matcher tillbringar jag gärna tid på Gotland eller pysslar om mina växter och odlingar – det ger mig ett rofyllt avbrott och ny energi.

Vad lockade dig till att börja på TechSverige och vad ser du fram emot i din nya roll?

– Framför allt den snabbt föränderliga branschen som tech är. Den ständiga utvecklingen gör branschen både spännande och otroligt viktig för Sveriges utveckling. Dessutom är det en spännande tid för organisationen, som vid årsskiftet blir ett fristående TechSverige. I min roll som kommunikatör ser jag fram emot att bli en del av ett engagerat och kunnigt team som gör ett väldigt viktigt arbete med att skapa rätt förutsättningar för it, telekom och techbolagen i Sverige. Att bidra till utvecklingen av vår nya arbetsgivarservice och skapa mervärde för våra medlemmar känns både meningsfullt och jätteroligt!  

Om du hade en superkraft på jobbet, vad skulle det vara?

– Att ha en inbyggd ChatGPT-funktion i hjärnan – alltid redo att snabbt analysera eller kartlägga stora mängder information, hitta lösningar och komma med kreativa idéer på nolltid. Jag skulle kunna hålla koll på mindre detaljer och samtidigt se den stora bilden – hur effektivt vore inte det?